sitemap
  home
  referentielijst
     de rooi pannen

over deze foto
De Rooi Pannen is een verticale scholengemeenschap voor MAVO/VMBO en MBO met beroepsopleidingen in de sectoren Handel, Horeca, Toerisme, Recreatie en Vormgeving. Zij hebben mooie lesgebouwen en goede praktijkfaciliteiten op diverse locaties.

Om een duidelijk beeld te geven van de praktijkfaciliteiten heeft De Rooi Pannen gekozen voor achtentwintig 360 Plus foto's en 360 Zoom foto's. Zo zijn er in Breda panorama foto's genomen van een hotelkamer, de hotellounge, het restaurant en de hotelbalie. Het hotel hebben ze gevestigd in een oud klooster. De leerlingen doen hierdoor meer praktijkervaring op.

In Eindhoven zijn 360 graden foto's gemaakt van het onderwijshotel, de bakkerij, de conferentiezaal en het alutheater. In Tilburg is het enige onderwijswinkelcentrum van Nederland, een reisbureau en meerdere restaurants. Al deze panorama foto's geven een mooi voorbeeld van de faciliteiten van De Rooi Pannen.diverse typen
Er zijn vele verschillende soorten panorama foto's en diverse technieken.

Bekijk het overzicht van ons aanbod.
 

LET OP
deze foto is vele jaren geleden gemaakt en is daarom van mindere kwaliteit dan onze huidige foto dienstenbedrijf   : De Rooi Pannen (Ondernemersonderwijs)
plaats   :Breda
foto / viewer   : deze foto is gemaakt in 2005
huidige diensten   : 360 Plus foto en 360 Zoom foto