sitemap
  home
  referentielijst
     gemeente a'dam

klant aan het woord
"De gemeente Amsterdam lanceerde begin 2004 een campagne over informatiebeveiliging op de werkvloer.

Onderdeel van de campagne is een interactieve 360 graden foto van een kantoor, met daarin verborgen 10 situaties waar de informatiebeveiliging niet goed is geregeld. Spelenderwijs wijzen we op deze manier op het feit dat informatie- beveiliging verder gaat dan firewalls en virusscanners.

De 360 graden foto werd op het gemeentebrede Intranet van de gemeente Amsterdam geplaatst. De reacties waren erg positief. Het was een leuke & creatieve manier om onze boodschap over te brengen!"

Barbara de Wever,
Gemeente Amsterdam
 
Gemeente Amsterdam
Bureau Informatisering Amsterdam (BIA), van de gemeente Amsterdam, is een onderdeel van de Bestuursdienst en adviseert het bestuur over de inzet van ICT in de beleidsvelden.

BIA heeft, als onderdeel van een campagne over informatiebeveiliging, van een kantoor een interactieve 360 graden foto laten maken. In het kantoor worden middels verborgen hotspots, welke spelenderwijs gevonden moeten worden, 10 situaties, waar de informatiebeveiliging niet goed is geregeld, in een popup met tekst en foto's uitgelegd.bedrijf   : Gemeente Amsterdam
plaats   :Amsterdam
foto / viewer   : deze foto is gemaakt in 2004
huidige diensten   : 360 Plus foto en 360 Zoom foto