sitemap
 virro - virtueel rondkijken
 360° foto's - home
    showcase
       patronaat

over deze foto
Het Patronaat in Tilburg: een monumentaal juweel in de Tilburgse binnenstad met een scala aan mogelijkheden voor de zakelijke als de particuliere markt. Twee verdiepingen van elke ruim 200m2, met ieder een eigen sfeer.

Op één van de 360 graden foto's is de feestzaal te zien, deze is geschikt voor bruiloften en partijen. Zo kunnen de mensen thuis al van de sfeer proeven en het verschil zien tussen de twee verschillende sferen. Verder kunt u alvast van de sfeer mee proeven door middel van de panorama foto van het restaurant en de bar.

De benedenzaal ademt de sfeer van de oude klaslokalen, die eens plaatsboden aan de Tilburgse schooljeugd. De schoolbankjes zijn vervangen door een sfeervol interieur dat teruggrijpt naar de jaren dertig van de vorige eeuw. De hoge, strak gestuukte plafonds, de grote ramen met hun bijzondere lichtinval en het moderne kleurgebruik geven de ruimte een eigentijds karakter.
 

LET OP
deze foto is vele jaren geleden gemaakt en is daarom van mindere kwaliteit dan onze huidige foto dienstenbedrijf   : Het Patronaat
plaats   :Tilburg
branche   : feestlocatie / zaal
type   : binnen
foto / viewer   : 360 Plus foto / HTML5 & Flash