sitemap
 virro - virtueel rondkijken
 360° foto's - home
    showcase
      universiteit utrecht

klant aan het woord
"De Universiteit Utrecht is een van de meest veelzijdige universiteiten van het land. Met 47 bacheloropleidingen en 175 masterprogramma's in uiteenlopende vakgebieden heb je als student volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.

De universiteit is gehuisvest op drie locaties in Utrecht. In het centrum vind je de letterenopleidingen en de opleidingen rechtsgeleerdheid, economie en bestuurs- en organisatie- wetenschap. De overige opleidingen zitten op universiteitscentrum De Uithof, net buiten de stad. En precies daartussenin ligt de sfeervolle campus van University College Utrecht. Studeren in Utrecht betekent studeren in een bruisende studentenstad. Lekker centraal gelegen, niet te groot en niet te klein. Een wereldstad in zakformaat.

Aankomende studenten kunnen m.b.v. een reeks 360 graden foto's op de diverse locaties rondkijken en alvast proeven wat de Universiteit Utrecht en Utrecht als stad ze te bieden heeft."

Universiteit van Utrecht

 

LET OP
deze foto is vele jaren geleden gemaakt en is daarom van mindere kwaliteit dan onze huidige foto dienstenbedrijf   : Universiteit Utrecht
plaats   :Utrecht
branche   : universiteit / opleiding
type   : buiten
foto / viewer   : 360 Plus foto / HTML5 & Flash