sitemap
 virro - virtueel rondkijken
 360° foto's - home
    showcase
       my healthclub

over deze foto
My HealthClub is een nieuwe en verfrissende sport-, fitness- en ontspanningsketen in Nederland. My HealthClub beschikt over een ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals: fitness, groepsfitness, squash en spinning. Maar ook de ontspannings faciliteiten waaronder de sauna's ontbreken niet.

Door middel van vijf 360 plus foto's kan de bezoeker een goed voorbeeld krijgen van de activiteiten en ruimtes die My HealthClub te bieden heeft. Zo ziet u de KidsClub, professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van uw over en zorgen voor een gezellige ochtend in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ook bieden zij naast fitness, squash en sauna, verschillende groepslessen aan van o.a. Les Mills, maar ook Freestyle lessen. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gemotiveerde instructeurs, u kunt alvast een kijkje nemen in de groepslessen-zaal door middel van de panorama foto. Er zijn meerdere vestigingen van My Healthclub: Leeuwarden, Weert, Nijmegen en Krimpen a/d Ijssel.
 

LET OP
deze foto is vele jaren geleden gemaakt en is daarom van mindere kwaliteit dan onze huidige foto dienstenbedrijf   : My Healthclub
plaats   :Leeuwarden
branche   : healthclub / sportschool
type   : binnen / grote ruimte
foto / viewer   : deze foto is gemaakt in 2005 / HTML5 & Flash
huidige diensten   : 360 Plus foto en 360 Zoom foto