sitemap
 virro - virtueel rondkijken
 360° foto's - home
    showcase
      volvo de beemd

klant aan het woord
"Onze klant 'Volvo Van Roosmalen De Beemd' is met zeven vestigingen één van de grootste Volvo dealers van Nederland. Wij hebben samen met hen de nieuwe website ontwikkeld.

Om de bezoeker van de website een goed idee van het bedrijf te geven, is er gekozen voor het gebruik van 360 graden foto's. M.b.v. hotspots kan de bezoeker doorklikken naar andere panorama foto's.

Hierdoor krijgt men direct een goed idee van de ligging, de moderne ontvangstruimte en de goed uitgeruste werkplaatsen. Tevens is ook het innovatieve 'Inspiration Centre' vastgelegd d.m.v. een virtuele tour."

Ardris Megelink, Megelink & Partners


 
Volvo De Beemd
De Beemd is gevestigd in Zuidoost-Brabant en behoort met haar verkoopvestigingen in Best en Helmond en de 6 Mobility Points in de regio Einhoven tot één van de grootste Volvo dealers.

Van elke vestiging zijn een aantal 360 graden foto's gemaakt zodat de bezoeker in ruimtes zoals de werkplaats, receptie en showroom kunnen rondkijken. De foto's zijn uitgebreid met interactieve hotspots zodat er een virtuele rondleiding door het pand ontstaat.

klik hier om de interactieve hotspots te bekijken
klik hier of op de screenshot om de interactieve hotspots te bekijken


bedrijf   : Volvo Van Roosmalen - De Beemd
plaats   :Eindhoven
branche   : autodealer / garage
type   : binnen
foto / viewer   : 360 Plus foto / HTML5 & Flash
uitbreidingen   : interactieve hotspots