360 graden panorama foto's - home
360 graden panorama foto's - homeuitlegdienstenprojectenreferentiesprijslijstcontact
sitemap
 virro - virtueel rondkijken
 360° foto's - home
    showcase
       wtc expo

klant aan het woord
"Traditiegetrouw is Boot Holland de opener van het watersportseizoen in Nederland. De beurs heeft een groot aanbod motorboten en profileert zich hiermee meer en meer als de motorboten beurs van de Benelux.

Overigens wil dat niet zeggen dat er alleen motorboten te zien zullen zijn tijdens Boot Holland. Naast motorboten is er ruim aanbod sloepen, zeilboten en overige boten te bewonderen. Ook dit segment is wederom toegenomen. Daarnaast weten veel exposanten van motoren, navigatieapparatuur en overige accessoires de weg naar Leeuwarden te vinden.

Om een fantastische impressie te geven van het enorme aanbod aan motorjachten, zeilboten en andere aanbieders binnen de watersportbranche hebben we gekozen voor 360 graden foto's. Met behulp van een serie panorama foto's kan de bezoeker en eventueel toekomstige exposant een goede indruk krijgen van Boot Holland 2007."

Wilco Camp, WTC Expo
 

LET OP
deze foto is vele jaren geleden gemaakt en is daarom van mindere kwaliteit dan onze huidige foto diensten

WTC Expo / Boot Holland 2007


klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto klik en bekijk deze panorama foto

bedrijf   : WTC Expo / Boot Holland 2007
plaats   :Leeuwarden
branche   : bedrijfsruimte / watersport
type   : grote ruimte / vanaf een hoogte
foto / viewer   : 360 Plus foto / HTML5 & Flash