Volkswagen Tiguan

Virro heeft in opdracht van Volkswagen Nederland een uitgebreide Flash presentatie van de VW Tiguan ontworpen en geproduceerd. In deze tour worden op een interactieve manier de unieke eigenschappen van de Tiguan getoond.

vw-tiguan

Men kan in de auto rondkijken terwijl op de multimedia console de TV commercial met Seal en Heidi Klum afspeelt. Op de radio is tegelijkertijd het bijbehorende nummer ‘Living the Right Life’ van Seal in 3D geluid is te horen: dat houdt in dat het volume reageert op het gebied waar je naar kijkt. Als je in de panorama foto naar de radio kijkt is het volume hoog, wanneer je wegkijkt zal de muziek geleidelijk wegfaden. Met behulp van hotspots worden animaties, video’s, teksten en foto’s in popups getoond.

 
Als er een hotspot wordt aangeklikt verschijnt er onder de panorama foto extra bijhorende tekstuele informatie. In de menubalk is een autoplay knop opgenomen die automatisch een rondleiding in de auto geeft. Wanneer je op de hotspot op de voorruit klikt zal de omgeving van de VW Tiguan veranderen van ‘Op de weg’ naar ‘Off-Road’. De informatie popup van het Radio/Navigatiesysteem is volledig interactief gemaakt: elke knop laat een ander beeld zien, zelfs de camera van de park-assist functie is te bekijken!

Bekijk de virtuele tour van de Volkswagen Tiguan (de tour opent in een nieuw venster)