Maatwerk

Verwerk uw eigen ideeën in panorama foto’s, enkele van onze mogelijkheden:

maatwerk_2d 2D still fotografie
U kunt door ons tijdens de panorama fotografie sessie tevens still foto’s laten maken: zo komen sfeer en styling consistent op beeld. Door efficiënte planning kan zodoende ook op kosten worden bespaard en hoeft u slechts éénmaal de gefotografeerde ruimte beschikbaar te houden wat praktisch handig kan zijn.

360 Autoplay functie
Een 360 graden panorama foto is normaal gesproken interactief: de gebruiker bepaalt zelf waar hij in de foto heenkijkt. Als u specifiek delen in de foto wilt laten zien is de 360 Autoplay functie dé oplossing: de viewer toont dan op basis van een vooraf ingesteld pad bepaalde delen van de foto, kan popups openen, naar een andere panorama foto gaan, enz. Zo creëert u als het ware een persoonlijke én volledig automatische rondleiding!

3D object integratie
360 graden foto’s zijn een uitstekend hulpmiddel om met een 3D draadmodel te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een nog te bouwen vastgoed object al voorzien van de werkelijke omgeving. Tevens kunt u de huidige ligging en omgeving tonen in een digitale maquette.
maatwerk_3d Gecombineerd met een hoogte panorama foto kan men zelfs het volledige nog te bouwen  vastgoed project alvast laten zien in de bestaande setting!

Gigapixel fotografie
We kunnen ook horizontale panorama foto’s maken met een extreem hoge resolutie: geschikt om op posterformaat af te drukken, tot wel 9 meter breed! Leuk voor bijvoorbeeld de wand in uw beursstand of gewoon in uw kantoor. En dankzij een speciale viewer die de foto dynamisch inlaadt kunt u een Gigapixel panorama foto ook gewoon op interactief op uw website gebruiken!

360 Print foto
maatwerk_print Panorama foto’s worden meestal interactief gebruikt op een website, smarthpone of tablet. Maar het is ook mogelijk om hoge resolutie panorama foto’s te printen: voor gebruik in uw folder of toegevoegd aan een persbericht, dat zal zeker opvallen! Het is zelfs mogelijk om een 125 Megapixel panorama foto op posterformaat af te drukken, tot wel 9 meter breed: leuk voor bijvoorbeeld de wand in uw beursstand of in uw kantoor!

Panorama conversie 
Heeft u zelf een camera om panorama foto’s te maken, maar wilt u de nabewerking uitbesteden? Wij kunnen van diverse type bronfoto’s (zoals circular fisheye, drum foto’s, cube foto’s, hemispheres, fullframe fisheye) een panorama foto maken en van een viewer voorzien. Tevens kunnen wij bestaande 360 graden foto’s converteren en voorzien van een nieuwe viewer, bijvoorbeeld een Flash / HTML5 viewer geschikt voor websites,  tablets én smarthpones.

Video conversie
maatwerk_video Zet uw panorama foto om in een video, geschikt voor multi-channel publicatie zoals YouTube en Facebook. Uw panorama foto is op deze manier op diverse manieren en platformen in te zetten: voor interactief gebruik op uw website, ter verbetering van uw vindbaarheid op YouTube en tegelijkertijd ook op uw narrowcasting systeem!

 


Deze maatwerk mogelijkheden en toepassingen van panorama foto’s zijn in de praktijk heel divers: vertel ons uw wensen en eisen, dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Onze andere diensten: 360 Plus foto | 360 Zoom foto | 360 Hoogte foto | Virtuele Tour

vergelijkingvoorbeeldenoffertecontact