Virtuele Tour

Een hotspot is een klikbaar icoon in een 360 graden foto: hiermee kunt u doorlinken naar een andere 360 graden foto maar er kan ook een popup worden geopend. Zo kan er meer informatie worden gegeven over bepaalde delen in de foto, of u kunt meerdere panorama foto’s met elkaar verbinden om zo een virtuele rondleiding te creëeren!

Met behulp van een klikbare kaart kunt u een lokatie of gebied geheel interactief presenteren. In de plattegrond draait een pijltje mee met de huidige kijkrichting in de 360 graden foto, het oriëntatie- en het richtingsgevoel wordt hierdoor sterk verbeterd. Tevens ontstaat, door het gebruik van zoom animaties, een realistisch gevoel van ‘rondwandelen’.

 
Naast hotspots én een interactieve kaart is er in deze virtuele tour ook 3d video en panorama geluid toegevoegd. In de 360 graden foto kan een video fragment worden geplaats welke afspeelt terwijl u nog gewoon in de foto kunt rondkijken! Tevens kan in bepaalde gebieden in de foto ‘panorama geluid’ worden toegevoegd: dit betekent dat het volume reageert op de kijkrichting in de foto: dus als u ‘wegkijkt’ van bijvoorbeeld de TV zal het volume geleidelijk wegfaden, net zoals in het echt! Deze functies in combinatie met hotspots en een klikbare kaart maken een ‘virtuele tour’ als een ware interactieve multi-media presentatie.

 
Prijslijst

Virtuele Tour vanaf €50,- per foto
* genoemde prijzen zijn excl. btw

De technische mogelijkheden en toepassingen van panorama foto’s in combinatie met een virtuele tour zijn in de praktijk heel divers: vertel ons uw wensen en eisen, dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Andere diensten: 360 Plus foto | 360 Zoom foto | 360 Hoogte foto | Maatwerk

 
vergelijkingvoorbeeldenoffertecontact