Vogelenzang

Bouwfonds Ontwikkeling, onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep, realiseert leefomgevingen met een hoge gebruiks-, belevings- en toekomstwaarde. Ze maken het bijzondere bereikbaar en het alledaagse betaalbaar.

vogelenzangvogelenzang

In de gemeente Rhenen brengen ze met de ontwikkeling van de Woonwijk Vogelenzang de bewoners naar de Rijn. Bijzonder wonen rond een meer, in het groen. Het is een eigen wijk met een eigen identiteit. Om toekomstige kopers te interesseren voor het project is er gekozen om het eindresultaat van deze unieke woonomgeving te visualiseren.

vogelenzang

Virro heeft op diverse locaties hoogte foto’s en hoogte panorama foto’s gemaakt, zowel met een hoogte statief als met een drone. Multivision 3D heeft vervolgens in deze beelden het uiteindelijke project verwerkt dmv het integreren van 3d model tekeningen. Daarna heeft Virro er een interactieve virtuele tour van gemaakt. Tijdens de officiĆ«le lancering waren er diverse iPad’s ter beschikking waarop de bezoekers virtueel rond konden lopen door het nog te bouwen project Vogelenzang.